Despre TR Millennium

Apartamente spatioase cu 1, 2, 3 si 4 camere ce pot fi amenajate dupa preferintele tale!

5/5
a_13 - Photo

TR Millennium cuprinde un ansamblu de apartamente  cu 1, 2, 3, 4 camere și penthouse dispuse la etajele 1-8, parcare subterană la subsol respectiv demisol, iar la parter sunt amplasate spații comerciale și birouri.

Complexul este construit pe 3 scări, cu S+D+P+9 etaje, cu o structură de rezistență realizată la cele mai înalte standarde, fapt ce denotă atenția acordată realizării proiectului, grija pentru siguranța și confortul viitorilor proprietari.

Tronsoanele sunt construite pe cadre din beton, pereții exteriori și compartimentarea la interior este realizată cu cărămida. În interiorul complexului se va amenaja loc de joacă pentru copii și spații verzi.

TR Millennium vine în întâmpinarea clientilor dispunând de facilitățile specifice amplasării într-o zonă excelentă, fiind poziționat la 7 minute de Palas Mall, la 6 minute de Universitatea Alexandru Ioan Cuza, 5 minute de universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” și la 6 minute de zona Copou, la 300m de bulevardul Păcurari și aproape de Carrefour Era Pacurari, Kaufland Pacurari, Praktiker Pacurari, MobExpert, Decathlon și de mijloacele de transport în comun. În imediata apropriere găsim unități de învățământ: grădinițe, școli, licee și universității.

Galerie foto

Etape ale construcției

Parteneri

Lucrăm cu cele
mai bune companii

Charles Bentley

Land & Developer

Horizon Homes

Property management

Home

Real Estate Developer

Hillstrom

Real Estate

Vrei un apartament spațios?

Apartamente spatioase ce pot fi amenajate dupa preferintele tale!

Complexul rezidential TR Millennium va ofera apartamente cu 1, 2, 3 sau 4 camere

agent-isolated-2

Compare listings

Compare
× Ne poti contacta pe whatsapp!