Despre TR Millennium

Apartamente spatioase cu 1, 2, 3 si 4 camere ce pot fi modificate dupa preferintele tale!

5/5

We’re a team born out
of a passion for customer satisfaction

Suntem o echipă născută
din pasiunea de a satisface nevoia clienților

a_13 - Photo

TR Millennium cuprinde un ansamblu de peste 30 de modele de apartamente  cu 1, 2, 3, 4 camere și penthouse dispuse la etajele 1-8, parcare subterană la subsol respectiv demisol, iar la parter sunt amplasate spații comerciale și birouri.

Complexul este construit pe 3 scări cu S+D+P+9 etaje , rezistent la  cutremure de peste 8.5 grade pe scara Richter, fapt ce denotă atenția acordată realizării proiectului și grija pentru siguranța și confortul viitorilor proprietari.

Tronsoanele sunt construite pe cadre din beton, 100% cărămidă, cu locuri de parcare subterane pentru fiecare apartament. În interiorul complexului regăsiți loc de joacă pentru copii, spații verzi cu brazi și copaci ornamentali.

TR Millennium vine în întâmpinarea dorinței omului modern de a locui într-o zonă selectă, mai aproape de natură însă nu departe de tot ceea ce face traiul facil, fiind poziționat strategic la 7 minute de Palas Mall, la 6 minute de Universitatea Alexandru Ioan Cuza și 5 minute de universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” și la 6 minute de zona Copou. 

La 300m de bulevardul Păcurari și aproape de Carrefour Era Pacurari, Kaufland Pacurari, Praktiker Pacurari, MobExpert, Decathlon și de mijloacele de transport în comun. În imediata apropriere găsim unității de învățământ și anume: grădinițe, școli, licee și universității.

Parteneri

Lucrăm cu cele
mai bune companii

Charles Bentley

Land & Developer

Horizon Homes

Property management

Home

Real Estate Developer

Hillstrom

Real Estate

Vrei un apartament spațios?

Apartamente spatioase ce pot fi modificate dupa preferintele tale!

Complexul rezidential TR Millennium va ofera apartamente cu 1, 2, 3 sau 4 camere

agent-isolated-2

Compare listings

Compare
× Ne poti contacta pe whatsapp!